Doppresent Pojke

Populära doppresenter för pojkar

Doppresent till pojke

Att hitta en doppresent till en pojke kan verka svårt – men det är faktiskt ganska enkelt. Med hjälp av våra förslag och filtreringsfunktionerna nedan får du snabbt relevanta tips på fina dopgåvor.

Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Kategori ( Alla )
Gosedjur (76)
Barnrummet (28)
Babblarna (28)
Sparbössor (28)
Barnset och bestick (23)
Böcker (17)
Ramar och album (13)
Snuttefiltar (12)
Stora gosedjur (11)
Vetevärmare (9)
Smyckeskrin (5)
Pussel och Spel (5)
Dockor (4)
Skallror (4)
Graverat (3)
Träleksaker (3)
Dopskedar (3)
Dragleksaker (3)
Lektält (1)
Gunghästar (1)
Gratulationskort (1)
Alla
Färg ( Alla )
Alla
Butik ( Alla )
Doppresenter (198)
Medgravyr (7)
Nalleriet (5)
Designtorget (5)
Smartphoto (5)
Lyxdesign (3)
Getpersonal (2)
Bokus (1)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

doppresent pojke

Doppresent – pojke under ett år

I och med att barnen ofta döps när de bara är några månader gamla, finns inte ett särskilt stort intresse för leksaker. Ska man väl köpa en leksak är det något som bör främja barnets utveckling. Främst bör det stimulera rent motoriskt, men lite längre fram kan det också stimulera på ett intellektuellt plan. Barnen växer dock väldigt snabbt, så det fungerar bra att ge bort leksaker som är anpassade för barn kring ett år och strax däröver.

Klassiska doppresenter fungerar nästan till vilken ålder som helst. Hit hör till exempel tavlor, böcker, stolar och smycken med gravyr.

Till pojke runt ett år

Till en pojke runt ett år är det lika lämpligt att ge en doppresent som kommer till användning lite senare i livet, även om det finns ett större urval av leksaker att välja mellan. Det är kring den här åldern som barnen börjar bli intresserade av leksaker – ett intresse som knappast finns vid ett fåtal månaders ålder, då de flesta barn döps.

Även runt den här åldern fungerar alla klassiska doppresenter. Det vill säga personliga gåvor som graverade dopsmycken, en tavla med egna fotografier eller en stol med barnets namn tryckt på den.

Från gudmor till gudson

Som gudförälder vill man gärna givetvis ge en riktigt fin present till barnet. Det får gärna vara en present som är kvar under en stor del av, eller kanske till och med hela, barnets liv. Här fungerar graverade dopsmycken utmärkt. Ett annat alternativ som passar som doppresent från gudmor till en nydöpt pojke är en bok, där barnet själv spelar huvudrollen. Bläddra i listan ovan för att hitta den bästa doppresenten till en pojke.

blogglista.se